همایش ملی شکلات،قهوه و شیرین کننده های طبیعی |خبرخوان انجمن های علمی ایران

تاریخ خبر: // کد خبر: 16836 // // //

همایش ملی شکلات،قهوه و شیرین کننده های طبیعی

همایش ملی شکلات،قهوه و شیرین کننده های طبیعی در تاریخ ۲۲ آبان ۱۳۹۸ توسط دانشگاه اصفهان -مرکزپژوهشی فرآورده‌های طبیعی و زیستی دارویی و تحت حمایت سیویلیکا در شهر اصفهان برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم [...]
همایش ملی شکلات،قهوه و شیرین کننده های طبیعی

همایش ملی شکلات،قهوه و شیرین کننده های طبیعی
در تاریخ ۲۲ آبان ۱۳۹۸ توسط دانشگاه اصفهان -مرکزپژوهشی فرآورده‌های طبیعی و زیستی دارویی و تحت حمایت سیویلیکا در شهر اصفهان برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.



حوزه های تحت پوشش: علوم تغذیه
برگزار کننده: دانشگاه اصفهان -مرکزپژوهشی فرآورده‌های طبیعی و زیستی دارویی
سایر برگزار کنندگان: تحت حمایت سیویلیکا
شهر برگزاری: اصفهان

محورهای همایش:

ابعاد تاریخی، فرهنگی و اجتماعی

ارزش غذایی و جایگاه آن در سبد غذایی مردم

ابعاد بهداشتی و درمانی

صنایع غذایی مرتبط

ترکیبات فرآسودمند حاوی شکلات،قهوه و شیرین کننده های طبیعی

شیرین کننده ها و شیرینی جات ایرانی

اقتصاد و تجارت

زیست شناسی

کشاورزی و تولید محصولات مرتبط

سایر موارد مرتبط

 

 

آخرین اخبار انجمن های علمی

اخبار ویژه

آرشیو

پربازدید

بایگانی شمسی

آمار بازدید وبسایت

  • 0
  • 43
  • 9
  • 557
  • 110
  • 3,345
  • 14,269
  • 151,315
  • 227,655
  • 65,133
  • 12,927
  • 10,597
  • 1
  • تیر ۲۸, ۱۳۹۸