یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و همزمان دهمین جشنواره R&Dهای برتر صنعت غذا ( جایزه دکتر شهاب واعظ زاده ) و همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی | خبرخوان انجمن های علمی ایران |خبرخوان انجمن های علمی ایران

تاریخ خبر: // کد خبر: 8795 // //

یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و همزمان دهمین جشنواره R&Dهای برتر صنعت غذا ( جایزه دکتر شهاب واعظ زاده ) و همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی

یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و همزمان دهمین جشنواره R&Dهای برتر صنعت غذا ( جایزه دکتر شهاب واعظ زاده ) و همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی توسط انجمن علوم و صنایع غذائی ایران و با [...]
یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و همزمان دهمین جشنواره R&Dهای برتر صنعت غذا ( جایزه دکتر شهاب واعظ زاده ) و همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی

یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و همزمان دهمین جشنواره R&Dهای برتر صنعت غذا ( جایزه دکتر شهاب واعظ زاده ) و همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی توسط انجمن علوم و صنایع غذائی ایران و با حمایت و همکاری سازمان غذا و دارو، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، قطب‌های علمی و پژوهشگاه‌های صنایع غذایی و نیز دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور و با حضور شرکت‌های صنایع غذایی داخلی و خارجی در اسفند ۹۷ در محل انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور برگزار می‌گردد.

خبر جدید  کنفرانس منطقه ای مخابرات نوری بیسیم غرب آسیا

انجمن علوم وصنایع غذایی ایران در نظر دارد یازدهمین جشنواره علوم وصنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و همزمان  دهمین جشنواره R&Dهای برتر صنعت غذا ( جایزه شهاب واعظ زاده ) را مورخ ۸ اسفند ماه ۹۷ از ساعت ۹ الی ۱۷ برگزار نماید. این مراسم با حضور مقامات ومسئولان ، دانشگاهیان، اصحاب رسانه وجمع کثیری از مدیران و صاحبان واحدهای صنعتی با هدف بررسی مسائل و مشکلات صنعت غذا و تجلیل از مقام پیشکسوتان عرصه علم وصنعت ،دانشگاهیان ،بازنشستگان وزارتخانه ها، معرفی پیشگامان و همچنین واحد های برتر صنعت غذایی که دارای نقطه قوت در حوزه تحقیق و توسعه سال ۹۷ هستند برگزار می گردد.

خبر جدید  بحران آب و تولید محصولات تراریخته مقاوم به خشکی

و هچنین این  همایش در نظر دارد تا با برگزاری جلسات هم‌اندیشی، نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و تبادل اطلاعات و بهره‌گیری از تجارب کلیه کارشناسان و متخصصین علوم و صنایع غذایی کشور، بستری مناسب برای به اشتراک گذاشتن تجارب محققان، واردکنندگان و تولیدکنندگان در کشور با همکاری حوزه‌های وابسته فراهم آورد.

لذا جهت ثبت نام وکسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۴۴۲۹۳۴۵۰ ،  ۴۴۲۹۳۴۵۵  دفتر انجمن تماس حاصل فرمایند.

آخرین اخبار انجمن های علمی

اخبار ویژه

آرشیو

پربازدید

بایگانی شمسی

آمار بازدید وبسایت

  • 0
  • 866
  • 26
  • 883
  • 47
  • 8,642
  • 25,992
  • 107,167
  • 265,280
  • 68,913
  • 14,518
  • 11,541
  • 1
  • شهریور ۲۹, ۱۳۹۸